Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kouluvääntöä ja maastoilua

Moikka! Mun vappuloma meni aikalailla tallilla, keskiviikkona olin kattomassa ja kuvaamassa Empun radan kisoissa, ja katoin myös jotain muitakin luokkia jonkun aikaa.Torstaina menin tunnille, ja listassa luki Vikker. Vikker on suht uusi korpparissa, se on tullu sinne joku pari kuukautta sitte. Sillä tosiaa en ennen ollu menny, mutta musta se on näyttäny ihan kivalta. Mentiin tunnista ekat puoltuntia maneesissa. Alkuraveissa Noora(ope) sanoi melkein heti, kun kuuli etten Vikkerillä ennen ollu menny, että sillä on taipumus mennä virkkuukoukuksi. Yritin ratsastaa paljon pohkeella ja välttää liikaa sisäohjasta vetämista. Noora sanoin ainakin hetken päästä että nyt näyttää hyvältä, ja siltä se tuntukin. Alotettiin tunnin tehtävä, joka oli sulkutaivutus. käännettiin katsomopäädystä peilipäätyyn keskihalkaisialta niin että näimme itsemme peilistä kun tehtiin sulkua. Aloitettiin käynnissä, ja vähän yllätyin kuinka hyvin Vikker kuunteli. Kun käynnissä kaikilla meni hyvin, tehtiin sama ravissa. Ravissa oli hiukan vaikeampaa, mutta meni sekin ihan hyvin. Sain suhteellisen hyvin takaosan mukaan hommiin ja irtosi ihan kivaa raviakin.

Tässä välissä oli välikäynnit ja siirryttiin kentälle. Kentällä otettiin laukkaa aluksi niin että laukkaan tulisi liitovaihe ja laukka olisi rentoa ja isoa. Vikkeriltä se sujui kivasti, ja piti jopa vähän pidätellä. Kun oltiin laukkailtu kumpaankin suuntaan, ruvettiin tekämään käynnissä sulkua, ja siitä suoraan laukannosto. Alkuksi Vikke vähän liioitteli laukannostoa, että se silleen hyppäsi vähän siihen laukkaan :D Saatiin kumminkin pari tosi kivaa nostoa kumpaankin suuntaan ja ravailtiin loppuravit. Vikker oli kyllä kiva, voisin mennä uudestaankin.

tässä siis Vikker

Tänään, eli sunnuntaina olin myös tunnilla, tällä kertaa mentiin maastoon. Ratsuna mulla oli Blitz, ja vähän epäilytti mitä tunnista tulee, sillä mua edellisellä tunnilla se vähän possuili :D  Se kumminki meni ihan nätisti, paria sivuloikkaa lukuunottamatta. Blitz oli yllättävän rauhallinen, mutta kyllä siitäki sitte vauhtia irtosi kun laukattii pari pitempää pätkää kovempaa. Turha tosta muuta on kertoo, ku ei oo kuvia eikä mitää. Ens viikolla korpparissa on isot neljäpäiväset kisat, jotka alkaa torstaina, ja niitä on tarkotus mennä kattoo ainakin lauantaina ja sunnuntaina, millon siellä on isoimmat luokat, torstai ja perjantaiki olis kiva nähdä, mut pitää kattoo saanko kyytiä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti