Sivut

perjantai 31. lokakuuta 2014

Torstain koulutunti 23.10

 Juu kyllä, taas luovin otsikko ikinä mutta minkäs sille voi kun ei vaan keksi mitään hienoa..:D

Oon vähän myöhässä tän tekstin kanssa, sillä tosta tunnistahan on jo viikko. Päätin nyt kumminkin tulla kirjoittamaan vähän sillä kuviakin löytyy. Menin Neranilla, ja se oli ollut jo edellisellä tunnilla, mutta virtaa sillä riitti taas alusta asti vaikka muille jakaa. Mua vaan ärsytti kun sillä oli suussa taas ne olympiat, vaikka kyllä se niilläkin toimii ihan hyvin mutta mun mielestä se on kumikuolaimilla rennompi eikä auo suutaan ja ottaa pidätteetkin paremmin vastaan.





Muistaakseni ruvettiin heti verkan jälkeen tekemään ravissa kahdeksikkoa niin että kummatkin ympyrät piti tehdä puomeilla rajatun neliön sisään. Tultiin ensin ravissa ja sitten myös laukassa. Laukassa on tietenkin paljon vaikeampaa kääntää niin pieni ympyrä ja se vaati ihan reilusti keskittymistä. Tultiin Nerpan kanssa kahdeksikon keskipiste laukanvaihdolla joka onnistui ihan kivasti. Tän jälkeen aika olikin jo melkein lopussa.





 kuvista kunniaa jälleen Juulille!

Yritin ratsastaa koko tunnin tosi kevyellä kädellä, mutta silti Nerppa tuli välillä vähän liian lyhyeksi edestä. Sillä se yrittää luistaa siitä että joutuisi käyttämään selkäänsä. Lopussa poni kumminkin venytti kivasti eteen ja askeleestakin tuli rennonpaa ja pidempää. Kokonaisuudessaan tunti meni tehtävien osalta hyvin ja jäi taas kiva fiilis ponista. 

Sen verran voisin kertoa tämän viikkoisesta tunnista, että menin tiistain koulutunnilla Hamptonilla. Se oli ollut noin puoli vuotta saikulla ja sitä on nyt jonkun aikaa ratsastanut Miksu ja mua ennen se oli kerran ollut tunnilla. Hamptonia oli oikeasti tosi vaikea ratsastaa ja se ei todellakaan ole helppo varsinkaa pitkän loman jälkeen. Ravissa se oli itseasiassa tosi kiva mutta laukka oli sitten ihan toinen juttu. Menisin sillä kumminkin mieluusti uudestaan, kyllä se sen verran kiva oli.

niin ja..
Lepää rauhassa hienoin hevonen! ♥

2 kommenttia:

  1. Mikä ton hevosen nimi on, näyttää niin tutulta.. :-( (En oo siis nähny kyseistä hevosta vissii puoleen vuoteen, koska muutettiin toiselle paikkakunnalle..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vikan kuvan hevosen nimi on Prestige, juu varmasti tuttu/tutun näköinen monelle hevosihmiselle kun saavutti kumminkin aika paljon esteurallaan :/

      Poista